Palvelut


Varikkokäynnit koko henkilöstölle

Tietoisuusjohtaminen on ketterä valmennusmenetelmä, joka tuo henkilökohtaiset ohjaukset yrityksen arkeen ja koko henkilöstön saataville. Koulutetun ohjaajan Pit Stop –ohjaukset voidaan järjestää yksilölle, tiimille, osastolle tai koko henkilökunnalle. Palvelun laajuus sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Varikkokäynnillä työntekijä voi käydä läpi juuri sillä hetkellä akuutteja kysymyksiään, mietteitään tai haasteitaan. 

Autamme onnistumaan

Ohjaus Tietoisuusjohtamisen konseptin avulla auttaa pääsemään irti työntekoa jarruttavista jumeista.

Kiire ja työpaineet jarruttavat työpaikalla monesti uudenlaisten ratkaisujen hakemista. Ohjauksessa voidaan käydä läpi niin vuorovaikutustilanteita kuin yksityisiä haasteita.

Keskusteluhetki kokeneen ohjaajan kanssa tuulettaa aivoja ja mieltä. Tietoisuustyöskentely avaa tehokkaasti uusia näkökulmia, josta käsin aikaisemmin energiaa vieneet tilanteet alkavat näyttää aivan toiselta.

Autamme yrityksiä ja tiimejä menestymään. Pit stop –valmennusten tuloksena lupaamme hyvää työvirettä, lisää energiaa ja ”pitkän matkan juoksua hyvällä sykkeellä”, jaksamista ja hyvinvointia.

Tietoisuusjohtaminen auttaa päästämään irti kuluttavista ajattelutavoista ja käytösmalleista. Se lisää virtaa. Alueita, joilla Tietoisuusjohtamisesta on todettu olevan apua:

  • ajankäytön hallinnan haasteissa
  • itsen ja oman työn johtamisessa
  • oman työn ja kehittymisen mietityttäessä
  • vuorovaikutustilanteissa
  • kiireen kesyttämisessä
  • vaihtoehtojen löytämisessä, luovassa työssä
  • olennaiseen keskittymisessä
  • konfliktitilanteiden ratkaisemisessa
  • kun ollaan jumissa, eivätkä hommat etene

Lue lisää henkilöstön valmennuksista≫

Tietoisuusjohtamisen koulutukset

Olemme rakentaneet kaksi tehokasta koulutuskokonaisuutta, jotka antavat työssään valmentavaa otetta käyttäville, esimiehille, HR-asiantuntijoille ja -konsulteille valmiudet käyttää tietoisuusjohtamisen menetelmiä työssään.

1. Valmentavaa otetta työssään käyttäville, kouluttajille, HR-asiantuntijoille ja konsulteille 

Ohjaajakoulutus antaa uusia työkaluja valmentavaa otetta työssään käyttäville ammattilaisille. Pit Stop ohjaajajakoulutus perehdyttää asiakkaan tiloissa toteutettavan ohjauksen kokonaisuuteen. Lähtökohta on, että tietoisuusjohtamisen ammattilainen on helposti henkilöstön käytössä. Tätä tehokasta purkumenetelmää käyttäen kuluttavat asiat ja ongelmat saavat uutta perspektiiviä jo 1-3 kerran tapaamisissa. Nopeutensa ja tehokkuutensa ansiosta Tietoisuujohtaminen ei vaadi mittavia mentoriohjelmia.

2. Esimiehille

Hyvällä johtajalla on hyvä itse- ja ihmistuntemus, jämäkkyyttä ja joustavuutta sopivassa suhteessa sekä kyky saada jokainen ympärillään kukoistamaan. Itsensä tunteminen ja omien rajoittavien uskomusten sekä käytösmallien oivaltaminen sekä muuttaminen tuo lisää virtaa yhteisen menestyksen tiellä.

Lue lisää Tietoisuusjohtamisen koulutuksista≫

Tutustu myös vuorovaikutusvalmennuksiimme≫