Tietoisuusjohtamisen ohjaajakoulutukset


Käytätkö työssäsi valmentavaa työskentelytapaa tai tarjoatko palveluja työyhteisöille? Haluaisitko Tietoisuusjohtamisen ohjaajaksi? Tietoisuustyöskentely on konsepti, joka auttaa löytämään nopeasti asioiden ytimeen.

shutterstock_124547062

Kenelle ohjaajakoulutus soveltuu?

Ohjaajakoulutus on tarkoitettu esimiehille,  palveluita työyhteisöille tarjoaville, HR -ammattilaisille ja  hyvinvoinnin asiantuntijoille, jotka haluavat hyödyntää Tietoisuusjohtamisen keinoja oman työyhteisönsä kehittämisessä ja johtamisessa.

Koulutus antaa sinulle 

  • Monipuoliset taidot Tietoisuusjohtamisen ohjaamiseen yksilöille ja ryhmille
  • Kyvyn tietoisuusjohtamisen soveltamiseen ajattelussa ja vuorovaikuttamisessa
  • Syväluotaavan opetuksetn Tietoisuusjohtamisen taitojen hyödyntämiseen täysipainoisesti ohjaustilanteissa
  • Itsekehityksen ja omien solmujen avaamisen syventävän ulottuvuuden

Lisää virtaa itsensä johtamiseen ja vuorovaikutukseen

Työskentely Tietoisuusjohtamisen menetelmin auttaa työyhteisössä sekä yksilöitä että tiimejä työskentelemään hyvässä ja tukevassa ilmapiirissä hektisissäkin olosuhteissa. Yksilötasolla oman työn- ja elämänhallinta vahvistuvat. Yhteistyö usein vaihtuvissa kokoonpanoissa muuttuu sujuvammaksi ja vuorovaikutus on hyvinvointia tukevaa haasteellisissakin olosuhteissa.

Tietoisuusjohtaminen lisää yksilön omia itseohjausvalmiuksia. Mitä paremmin ihminen tuntee itsensä ja osaa ottaa asiat sellaisina kuin ne ovat, sitä helpompi hänen on työskennellä hyvillä mielin ja motivoituneena vaativissakin olosuhteissa. Oikeisiin asioihin keskittyminen helpottuu ja vuorovaikutustaidot paranevat. Kun mieltä askarruttavat asiat voi työstää Tietoisuusjohtamisen keinoin, vapatuu virtaa täyspainoiseen työntekoon ja uuden kehittämiseen.

Työskentelyn avulla saadaan aikaan pysyviä muutoksia ja oivalluksia hankalissakin päätöstilanteissa työpaikoilla sekä muissakin arkisissa tilanteissa. Tietoisuusjohtamisen menetelmäkoulutus antaa uusia, innostavia ja nopeasti tuloksia tuottavia välineitä valmentajan työhön.

Kenelle Tietoisuusjohtamisen ohjaajakoulutus soveltuu?

Ohjaajakoulutus soveltuu jokaiselle, joka haluaa vaikuttaa työyhteisön hyvinvointiin ja menestykseen.

Koulutuskokonaisuus antaa esimiestehtävissä toimiville, työyhteisöjen kehittäjille, HR-asiantuntijoille sekä kouluttajille valmiudet käyttää Tietoisuusjohtamisen taitoja työssään. Se antaa syventävät taidot joustavasti toteutettavaan Tietoisuusjohtamisen Pit Stop -ohjaustyöhön.

Tietoisuusjohtamisen idea asiakasykrityksissä on, että tietoisuusjohtamisen ohjauksen ammattilainen on helposti henkilöstön käytettävissä. Ohjaukset tapahtuvat sovittuina aikoina yrityksen tiloissa, jolloin henkilökunta vapautuu työskentelemään maksimaalisen ajan tehokkaasti ja kuitenkin hyödyntämään virtaa antaavaa ohjausta.

Pit Stop -taitoja hyödyntäen voimavaroja kuluttavat asiat ja ongelmat saavat uutta perspektiiviä jo 1-3 kerran tapaamisissa. Nopeutensa ja tehokkuutensa ansiosta Tietoisuusjohtamisen ohjaus on kevyt toteuttaa ja siksi tarjottavissa ketterästi suuremmallekin henkilöstöjoukolle.

Ohjaajakoulutus edellyttää  

Tietoisuusjohtamisen perustaidot ovat edellytyksenä ohjaajakoulutukseen hakeutumiselle. Perustaidot saat kahden päivän mittaisessa Tietoisuusjohtamisen perusteet –koulutuksessa.

 Seuraavan ohjaajakoulutuksen ajankohta

Ohjaajakoulutus  käsittää kaiken kaikkiaan 16 koulutuspäivää kahden päivän jaksoissa noin kolmen viikon välein. Koulutuksen kuuluu myös kirjallinen lopputyö. Seuraavan koulutuksen aikataulutiedot yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!